maandag 12 oktober 2015

Eén jaar en 23 dagen na terugkomst uit Rome heb ik deze brief geschreven als dank voor deze reis

 De verandering in mijn leven, bijna 13 maanden na mijn fietsreis naar Rome

Dank U God voor de grote groei die ik heb doorgemaakt tijdens en vooral na de fietsreis naar Rome. Er is liefde en vrede in mijn hart. Er is geluk, tevredenheid en zonneschijn. Mijn leven heeft zich 100% gedraaid, waar mijn kinderen maar vooral ik zelf zielsgelukkig mee ben. Ik voel me niet meer eenzaam, heel soms een beetje alleen. Maar dat zijn maar momentopnamen. Wanneer U vind dat het beter voor mij is om alleen te blijven dan accepteer ik dat volkomen, omdat u beter weet dan ik wat goed is voor mij. Het geluk in mezelf heb ik leren kennen onderweg naar Rome en weet ik nog steeds vast te houden.

Begin dit jaar kwam ik in het bezit van de stacaravan van mijn vriendin, waar ik voor die tijd al vaker gebruik van maakte. Het viel me letterlijk in de schoot. Mijn innerlijke rust werd en wordt nog steeds, vooral in deze omgeving, alleen maar versterkt. Voor elk financieel probleem is tot nu toe een oplossing gevonden, al zou dat beter kunnen, makkelijker moeten gaan. Maar ook dat komt goed, daar vertrouw ik op.

Sinds vorige week heb ik voor het eerst van mijn leven vrijwilligerswerk aangenomen bij Wildpark het Aardhuis in Hoog Soeren. Geen moment was ik bang niet aangenomen te worden, ondanks mijn leeftijd. Het past allemaal in het patroon van mijn nieuwe leven in de natuur.

Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor alle positieve veranderingen, waar niet alleen ik zelf, maar mijn hele omgeving gelukkig mee is. Het verleden heeft een plek gekregen. Er is vergeving gekomen naar mezelf en anderen.

Ik kan alleen maar zeggen dank U God.
Help mij verder om te groeien en Uw weg te lopen, zoals ooit was afgesproken.

Geen opmerkingen: